PRAXE

2013 - nyní

 konzultant v oblasti gastronomie (nastavování procesů v restauračních kuchyních, konzultace skladby jídelních lístků, příprava technologických postupů, vymýšlení jídelních lístků, inovace ve vaření…).

 Vedení restaurace např. La Republica, Hotelu Step, Hotelu Plumlov, restaurace Losín příprava více chodého menu, cateringy, … vaření dle individuálních požadavků

 Gourmet inspektor (tajné i plánované návštěvy restaurací na základě objednávky, reporting majitelům jak se jejich personál chová k hostům

(které nezná) monitoring a školení personálu, nastavování standardů a systémů)

Např: restaurace U tiskárny Opava, Losín Velké Losiny, restaurace hotel Kopřivná- Malá Morávka, restaurace Kantýna Písek, Na Kovárně Frýdštejn, La Republika Praha 1,  hotel Plumlov, restaurace a hotel v Hotelu Step Praha Vysočany, Zlý časy Praha Nusle.

2012 - 2013  Vila Elis Jeseník

 šéfkuchař - unikátní projekt vycházející z úpravy lokálních surovin od místních farmářů dle receptů, které jsem vyhledal v místních archívech i přes 100 staré, v moderním současném pojetí.Sloužila zároveň jako regionální školící centrum Jesenicka.

10/2008 - 10/2010  Ministerstvo zahraničních věcí

 šéfkuchař stykového oddělení, osobní šéfkuchař ministra zahraničních věcí – zajišťování pohoštění pro diplomatické návštěvy z celého světa, rauty, státní recepce,… Kompletní zajištění většiny akcí spojených s předsednictvím ČR v EU.

2001 - 2008  hotel Diplomat ****

 nejprve šéf hotelové restaurace, později zavedení nového konceptu péče o kuchyni spojeného s výstavbou dvou nových hotelů. Implemantace tohoto konceptu do nových hotelů. Stravování pro 1500 hotelových hostů sítě Vienna International. Vedení kolektivu 50 podřízených a 15-20 učňů.

 

Catering servis pro Promo-star na Slovensku

např. aukci Diamantů pro Diamonds International Corporation - D.I.C. a.s.2009,2010

Art Show Košice 2009, 2010, 2011  - aukce moderního umění spojená s rautem aj.

1999 - 2001  Klementinum

 zrod pražské restaurace Klementinum – díky majiteli jsem potkal mnoho zajímavých lidí, vařil jsem pro mnoho lidí z diplomacie, velvyslance, šlechtice (například pro tehdy následníka trůnu Španělska a nyní krále Filipa VI. Španělského. Pro zajímavost – celé jeho královské jméno je

Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia)

1997 - 1999  Flambéé

 šéfkuchař - zde během mého působení  jsem se stal na 4 roky členem Národní reprezentace kuchařů ČR díky mému druhému místu na kuchaři roku a stříbrné medaili na kuchařské soutěži Gastro Hradec.

1995 - 1997  Hotel Villa Voyta

 kde jsem jako šéfkuchař spolu s kolegy dosáhl na členství hotelu v řetězci malých luxusních hotelů světa a zúčastnil jsem se stáže v Belgii. Hotel navštěvovali velmi nároční a známí hosté.

1993 - 1995  Restaurace Septim

 zde se odrážely veškeré získané zkušenosti v oblasti moderní gastronomie.

1990 - 1993

 Po vyučení vybrán do Tyrolských Alp, kde jsem strávil 3 roky v **** hotelích V Soldenu, Adelbergu, Seeefeldu, Walchsse, kde jsem pracoval na všech postech v hotelích s různým zaměřením.

1989

 výuční list (praxe v mnoha pražských hotelích a restauracích, díky jejich specializaci jsem dostal široký a rozmanitý základ na všech postech kuchyně. Zúčastnil jsem se mnoha soutěží od regionálních, až po ty národní).